Over ons

Over ons

Wanneer je op kraamvisite gaat, en je niet echt iets origineels kan vinden in de winkels… Heel erg vervelend. Dit had ik ook steeds vaker. Vandaar dat ik dus begon om originele babyproducten voor mensen om mij heen te maken en wat nu mijn eigen bedrijf geworden is.

Zo’n cadeau is super tof om te geven, maar ook om jezelf en de kleine eens te verwennen met een uniek handgemaakt product.

Tijdens mijn werk als verpleegkundige op de neonatologie afdeling veel dingen gezien en meegemaakt. Altijd de volle 100% inzet; als het maar goed is voor de baby. Maar wat kan je als ouder zijnde nou doen? Niet alleen tijdens een ziekenhuis opname, maar ook als je gewoon thuis bevallen bent. Ik ben dit gaan onderzoeken samen met (toen) mijn collega, en nu mijn beste vriendin.

Wij kwamen al snel bij iets terecht wat ons enorm interesseerde; babymassage. Na veel tijd, studeren en inzet geven wij nu ook de cursus Shantala babymassage cursus! Onwijs leuk en leerzaam. Je leest hier meer over onder het kopje babymassage.

Bij vragen, interesse of opmerkingen mogen jullie mij altijd benaderen!

Heel veel liefs,

Loes