Tarieven

Tarieven Babymassage Aan Huis

Om de baby niet te verstoren in zijn ritme komt baby frummel aan huis! Dit is voor zowel ouder als kind erg fijn. Wij plannen vaak een uur voor de voeding de sessie in zodat we ruim de tijd hebben om rustig alles uit te leggen en de massage uit te voeren.

1 sessie duurt ongeveer 1 uur en is inclusief massageolie, gebruik van een tummytub en reiskosten binnen een straal van 20 km. (Omgeving Den Haag en omgeving Leerdam.) Indien de afstand groter is, rekenen wij extra reiskosten. Neem in dat geval even contact met ons op.

Wij raden 3 sessies aan om handigheid te krijgen in de massage en verschillende technieken te kunnen gebruiken. Dit is natuurlijk geheel een eigen keuze.

Tarieven
1 sessie van 1 uur:   €75,- (incl. olie/tummytub/reiskosten)
3 sessies van 1 uur: €200,- (incl. olie/tummytub/reiskosten)

Wanneer je gekozen hebt voor 3 sessies, maar na 2 keer voldoende geleerd hebt, is dat natuurlijk super! Je krijgt dan uiteraard geld terug, aangezien je dan maar van 2 sessies gebruik hebt gemaakt

Zoek je nog een fantastisch cadeau om te geven?

Het is onwijs leuk om een babymassage cursus cadeau te doen aan de kersverse ouders en hun kleine frummel, tijdens bijvoorbeeld een gender reveal, babyshower of kraamvisite. Vul het contactformulier hieronder in en wij helpen je.

Afspraak maken of heeft u een vraag?